Lakásdekoráció, avagy élővirágos vagy tartós díszek?

Az ember mindig is vágyik a szép, praktikus és komfortos otthonra, hisz a családi fészek az a hely, ahol a összes szerettünk és Mi magunk is szeretnénk magunkat jól érezni. Nagyban hozzájárul a szépérzékünkhöz a megfelelő dekoráció kiválasztása, ami így ad egy kerek egész hangulatot egy adott helyiségnek. Általában, a gyakran élt helyiségeket szoktuk leginkább dekorálni, mint a nappali, étkező, konyha, vagy akár a hálószobák is.

A dekoráció megálmodása előtt, praktikus átgondolni, hogy mégis milyen stílust szeretne az otthonában látni, mi az, ami passzol a berendezéshez? 

Ezután, át kell gondolni, hogy milyen gyakran szeretnénk vagy tudnánk ezt a dekorációt karbantartani?

Nyilván nem lenne okos dolog, élő virágot tenni egy olyan helyre, ahol nem cserélik a vizét, vagy nem megfelelőek neki a körülmények, mint például a hőmérséklet vagy fényviszonyok.

Amikor megvan nagyjából az elképzelés, el lehet kezdeni esetleg inspirációs képeket keresni, hogy jobban körvonalazódjon a szeretett hangulat, amit a dekorációs kellékekkel szeretnénk elérni.

Időspórolás miatt, jó döntés, ha szakember véleményét kérjük ki. Mi szívesen segítünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

Van lehetőség heti csokor rendelésére, amikor minden héten ugyanazon a napon készítünk egy vázába való csokrot, így meg tud maradni mindig a friss virág illat a házban.

Ezen felül, lehet kérni tartós díszek elkészítését is, amelyet könnyen tudunk a megfelelő évszakhoz és alkalomhoz igazítani.

Őszi kopogtató – step by step

Amennyiben, Te magad szeretnéd elkészíteni őszi kopogtatódat, nincs más tennivalód, mint beszerezni...

Tovább

Lakásdekoráció, avagy élővirágos vagy tartós díszek?

Az ember mindig is vágyik a szép, praktikus és komfortos otthonra, hisz...

Tovább