A legutóbbi munkáink

Image Wedding Show

Őszi esküvő kiállítás az Esküvő Classic szervezésében, melyen az őszies színek dominálnak, arany kiegészítőkkel.

A Gyöngy Wedding & Event Decor,

egy olyan megvalósult álom, amely az esküvőre készülődők virág dekorációjával foglalkozik. A gödöllői Gyöngy Virág- és Ajándéküzlet egyik bővülő szolgáltatásaként alakulhtott át, mert fontosnak tartottuk, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk a jegyespárok Nagy napjára.

Minden tekintetben szem előtt tartjuk, a minőséget és az egyénre szabott virág dekorációt. Legyen szó esküvőről vagy bármely más alkalomról.

Akik mellettünk döntenek, biztosak lehetnek abban, hogy a legpompásabb és legemlékezetesebb élményt kapják a Gyöngy Wedding & Event Decor-tól.

Esküvő

Az ember életének egyik legfontosabb állomása az esküvő, amikor a menyasszony és a vőlegény a szeretteik körében összekötik az életüket. Ezért, ennek a napnak tökéletesnek kell lennie. Minden jegyespár különböző és egyedi, ezért igyekszünk széleskörűen mindenkinek az igényeit megvalósítani.

trendek

Az esküvőknél évről évre új trendek jelennek meg. Mindemellett, mindig jelen vannak a kedvelt pasztell színek és a letisztult formák. Fontos azonban, hogy a megálmodott stílus vagy téma igazodjon a menyasszony egyéniségéhez, ruhájához és alakjához. Ezek az apróságok is nagyban meghatározzák az esküvő sikerét.

kellékek

Lehetőség van, az esküvői dekoráció kellékeinek bérbeadására és eladására egyaránt. Tartóedények, textilek, fényfüzérek, világítós elemek, vázák, almásládák, festőállványok, szalvéták, asztalszámok és minden, ami egy különleges esküvőhöz elengedhetetlen. Ezeket a kellékeket, igyekszünk beépíteni az esküvői dekorációba.

Az esküvői virág- és kellék dekoráció eltér egymástól, de mégis kéz a kézben járnak. A grafikai munkákat, mint üdvözlőtábla, meghívó, asztalszám, menükártya, köszönőajándék, ültetési rend és vicces idézetekkel ellátott táblák, csapatunk grafikusai készítik el.

dekoráció

A főbb dekorációs pontok leginkább a lakodalom menetrendjéhez, helyszíneihez igazodnak. Ezen felül figyelembe kell vennünk, hogy helyileg hol kerül megrendezésre az esküvő, hány fős a násznép, mi a maximális értékhatár a dekorációt illetően és mi a jegyespár elképzelése.

Ahhoz, hogy egyedi és praktikus dekorációt tudjunk készíteni, érdemes a többi szolgáltatóval is egyeztetni. Milyen lesz a szerviz? Milyen formájúak és elrendezésűek lesznek az asztalok?

Meggyőződésünk, hogy a megfelelő, szakmai tudással és gyakorlattal rendelkező csapat, a kulcsa a felejthetetlen és egyedi esküvőhöz. Nem mellesleg ez a legkényelmesebb módja a nyugodt és jó hangulatú lakodalomhoz. Így alkalma van a menyasszonynak és a vőlegénynek megélni minden pillanatot az esküvőn.

Kérj időpontot egy személyes találkozóra, ahol a Nagy napotok minden részét megtervezzük és átbeszéljük.

Valósítsd meg velünk álmaid esküvőjét!

Esküvői kellékek bérlése kedvező áron szállítással!

Zöldfal

210cm*210cm

Vicces idézetes tábla

plexi

Foglalj helyet tábla

plexi

Fotós instrukciós tábla

plexi

Asztalszámok

plexi; 1-6 számig, fa tartóval

Erdőzöld színű géz futó

Gerenda kapu

200cm*200cm

Rozéarany állvány

60cm, 40cm

Fakorong szeletek

többféle méretben, henger üvegvázák 3 méretben

Rozéarany kellékek

váza, gyertyatartók

Melegfényű led fényfüzér

több méretben

Almásládák, ledes tömbgyertyák, fa kalitkák

több méretben

Keress meg minket!

Kérj időpontot egy személyes találkozóra, ahol a Nagy napotok minden részét megtervezzük és átbeszéljük.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Folyamatosan frissülő ajánlatokkal, ötletekkel, tippekkel várunk
minden kedves érdeklődőt!

Rólunk mondták