Történetünk

Három évtizede már, hogy a családunk a virágok körül forog. Teljesen természetesnek tartjuk, hogy a virágüzletben “élünk”. 🙂 Vásárlóink szerint a Gyöngy, már-már legendás a maga 31 évével.

Mindennapjainkat a virágok töltik ki, a beszerzéstől a készítésen át az értékesítésig, vásárlók örömére.

A minőségi és bőséges kínálaton kívül, baráti hangulattal fogadunk mindenkit, aki betér hozzánk. Három évtized nem múlik el nyomtalanul. Sok család életének fontos eseményeit kísértük végig.

Nézz be hozzánk és kezdjük el közös virágos kalandjainkat!

kutyabarát hely!

Virágüzletünk kutyabarát hely, így őt sem kell otthon hagynod.
Látogass el hozzánk kedvenceddel, finom jutalomfalatokkal és hideg vízzel kedveskedünk négylábú családtagjainknak.

Aktuális trend

Virágüzletünkben állandó jelleggel az aktuális trendnek megfelelően használjuk a viráganyagokat és a kellékeket. A folyton megújuló technikákat, a különböző virágkötői-, dekoratőri tanfolyamok, workshopok és alkotó napok alkalmával sajátítjuk el. Így tudjuk az egyedi és exkluzív szolgáltatást biztosítani.

Hazai áruk

Az export virágárun felül, nagy előnyben részesítjük a hazai termelők pompás virágait, melyeket gondosan nevelgettek. Így támogatva az itthoni virág kereskedelmet és gazdaságot. A növényeket és kellékeket többféle helyszínről és forrásból szoktuk beszerezni, a piacnapokon legfőképpen.

Évszakok

Fontos azonban kiemelni, hogy az összes évszaknak és ünnepi alkalomnak megvan a maga sajátossága, mind vágott-, cserepes virágban. De ha más idényű virágot szeretnének, akkor azt is igyekszünk megoldani, és beszerezni.

Apróságok

Egyre gyakrabban egészítjük ki a virágkompozícióinkat, valamilyen hozzáillő aprósággal, hogy teljessé tegyük vásárlói élményt. Legyen szó gourmet édességről, italról, lufikról vagy bármilyen egyedi kérésről.

Alkalomhoz illő

A hazai termelőkön kívül, a helyi vállalkozóktól szerezzük be a fent említett, apróságokat. Ennek köszönhetően, sikerül minőségi virág alkotásokat és alkalomhoz illő termékeket adnunk a hozzánk betérő vásárlóinknak.

Minőség

A technika előrehaladtával és a közösségi médiának köszönhetően még tovább tudunk nyújtózkodni, hogy a lehető legtöbb embernek okozzunk örömet, a Gyöngyben, már jól megszokott minőségi kínálattal és jó hangulattal.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Folyamatosan frissülő ajánlatokkal, ötletekkel, tippekkel várunk
minden kedves érdeklődőt!

esküvő

Szolgáltatásaink

Termékeink

Rólunk mondták

írj nekünk!