ESKÜVŐ

EGYEDI DEKORÁCIÓK

KEGYELETI DÍSZEK

VIRÁGKÜLDÉS

Esküvő

Az ember életének egyik legfontosabb állomása az esküvő, amikor a menyasszony és a vőlegény a szeretteik körében összekötik az életüket. Ezért, ennek a napnak tökéletesnek kell lennie. Minden jegyespár különböző, így igyekszünk széleskörűen segíteni az esküvői virágdekorációt és kellékeket illetően.

Ajánlatot kérek

Kegyeleti díszek

A legméltóbb módja a búcsúzásnak a megfelelő kegyeleti dísz kiválasztása. Szeretteik utolsó útján a kiválóság és a minőség jellemzi a kegyeleti virágkompozíciókat.

Számtalan formából és típusból van lehetőség választani, mely az elhunyt személyéhez a leginkább köthető. Mint például fekvő-, álló-, görög-, úszó koszorú, tűzött és fűzött technikával és különböző átmérőkkel.

Ezen felül, választható még a sírdísz, sírcsokor, ezek kisebb verziói a nagyobb drótalapos fekvő dombkoszorúknak. Koporsódísz, urnadísz és oltárdísz, melyeket a temetési módhoz igazítunk. Szokás a temetés után megtartandó halotti torra kézben kötött részvétcsokrot vinni a gyászoló családnak. Ezek készülhetnek ugyanazokból a virágokból, amelyek a fenyőalapos koszorúkat díszítik, vagy kérhetőek eltérő fajtájúból és színűből.

A kegyeleti díszek színvilágát nagyban befolyásolja az elhunyt neme. Ezeknél a díszeknél nem igazán mérvadó az aktuális trend. Azonban az elhunyt kedvenc virága és színe mindig kiinduló pont. Továbbá az adott színeknek megvannak a maga jelentésük. A fehér szín az ártatlanságot és tisztaságot jelenti, ráadásul ez egy semleges szín. Lehet választani az életkor figyelembevétele nélkül is. De nagyrészt kis gyermekek vagy fiatalon elhunyt személyek számára szokás ezt választani.

A másik leggyakoribb szín a koszorú készítés színét illetően, a piros. Jelentése a szeretet és a szerelem, ezért gyakori a közeli család, férj, feleség, barát vagy szülő számára ezt választani.

A rózsaszínű virágok esetében a nőiesség és a fiatalság a jelentés, ezért fiatalon elhunyt nők számára szoktuk ezt javasolni. A lila szín, mint olyan a rózsaszín mélyebb tónusú változata, amit az idősebb nőknek javaslunk. A kék virág megjelenése ritkább a kegyeleti díszekben, de jelentése értemében az idős férfi elhunytaknak a színe.

A megszokott színek szimbolikáját tekintve, a vegyes színű és virágú koszorú készítése is egyre gyakoribb. Ez hűen tükrözi az élet sokszínűségét.

Bízd ránk a búcsúzás virágait, mi elkészítjük a méltó búcsúhoz illő kegyeleti díszeket.

Keress minket bizalommal és segítünk megtalálni a megfelelőt.

Ajánlatot kérek

iratkozz fel hírlevelünkre!

Folyamatosan frissülő ajánlatokkal, ötletekkel, tippekkel várunk
minden kedves érdeklődőt!

Egyedi dekorációk

Az egyedi és személyre szabott vevőorientáltság az, ami a leginkább jellemzi a szemléletmódunkat.

De vannak egyedi esetek, mint például csokor gyümölcsből, zöldségből esetleg kabala figurából vagy alkoholos italokból, amikor meg kell találnunk a megoldást a kivitelezéshez. Esetleg, doboz, tele édességgel, pezsgővel vagy sorsjegyekkel.

Ezen felül széleskörű szolgáltatásainkat hűen tükrözi sokszínűségünk, akár egy rendezvény, fotózás vagy fotó stúdió dekorálása alkalmával.

Ezen alkalmak stílusát, általában a megrendelő határozza meg. A kivitelezést és a megvalósítást pedig ránk bízza.

Az iskolai- és egyetemi rendezvények az egység szellemében kerülnek megrendezésre, ilyenkor a visszafogott és praktikus dekor elemeket szokták preferálni, amiket több részben is tudnak hasznosítani.

A fotózás tulajdonképpen a második legizgalmasabb terület az esküvők után, ahol ki lehet teljesedni. Egy csapat szakember kooperációjában mindenki elengedheti a fantáziáját, a saját szakterületén. Természetesen, egy adott téma vagy hangulat alapján. Ezek alkalmával még inkább ki tudjuk próbálni magunkat új stílusokban, amit később be tudunk építeni, mind az üzletben értékesített termékek hangulatába, és mind térdekorációkba.

Munkásságunk sikerét az is mutatja, hogy mind az itthoni, mind a nemzetközi magazinokban megjelenítik munkánkat. Mindig öröm az ilyen elismerés. Számtalan online magazin első oldalán volt jelen a fotózások alkalmával készült munkánk.

Minden tekintetben törekszünk az újdonságra, a népszerűre, a formabontóra és a nem hétköznapira. Örömmel látjuk, hogy az emberek egyre inkább nyitnak az ilyen merész stílusok felé.

Keress minket és tapasztalt kollegáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Ajánlatot kérek

Virágküldés

Az idő előrehaladtával és a rohanó világgal egyetemben kialakult az igény a virág kiszállításra. A kedveskedés és meglepetés ezen formája egyre gyakoribb. Nemcsak az ország különböző pontjairól választanak minket, hanem külföldről is, amikor virágról van szó. Bizony a mindennapi megpróbáltatások ellenére mindig a legjobb választás a virág kiszállítás. A rendelés leadását követően, akár már aznap pár órán belül kivisszük a megrendelt és megálmodott virág költeményeket.

Legyen bármilyen alkalom, születésnap, névnap, házassági évforduló. Bízd ránk magad, kollégáink segítenek megtalálni a neked megfelelő virágkompozíciót. A Gyöngy Virág- és Ajándéküzlet a legjobb választás.

Rendelésedet leadhatod személyesen, egyszerűen telefonon vagy a weboldalunkon keresztül. A kiszállítást megelőzően képet küldünk a megrendelt virágról, hogy megbizonyosodjanak a kiváló minőségről és stílusról.

A Facebook és Instagram oldalunkon leadott rendeléseket a megnövekedett forgalom és a nyomon követhetőség miatt nem tudjuk elfogadni.

 

Kiszállítási díjak:

Gödöllőn belül: 500 Forint

Gödöllő közigazgatási határain kívül: 120 Forint/km, oda-vissza.

Ajánlatot kérek