Történetünk

Három évtizede már, hogy a családunk a virágok körül forog. Teljesen természetesnek tartjuk, hogy a virágüzletben „élünk”. 🙂 Vásárlóink szerint a Gyöngy, már-már legendás a maga 31 évével.

Mindennapjainkat a virágok töltik ki, a beszerzéstől a készítésen át, az értékesítésig.

A minőségi és a bőséges kínálaton kívül, baráti hangulattal fogadunk mindenkit, aki betér hozzánk. Három évtized nem múlik el nyomtalanul. Sok család életének fontos eseményeit kísértük végig.

Nézz be hozzánk és kezdjük el közös virágos kalandjainkat!

kutyabarát hely!

Virágüzletünk kutyabarát hely, így őt sem kell otthon hagynod.
Látogass el hozzánk kedvenceddel, finom jutalomfalatokkal és hideg vízzel kedveskedünk a négylábú családtagoknak.

Aktuális trend

Virágüzletünkben állandó jelleggel az aktuális trendnek megfelelően használjuk a viráganyagokat és a kellékeket. A folyton megújuló technikákat, a különböző virágkötői-, dekoratőri tanfolyamok, workshopok és alkotó napok alkalmával sajátítjuk el. Így tudjuk az egyedi és exkluzív virág kompozíciókat kínálni.

Hazai áruk

Az export virágárun felül, nagy előnyben részesítjük a hazai termelők pompás virágait, melyeket gondos kezek neveltek. Így támogatva az itthoni virág kereskedelmet és gazdaságot. A növény anyagot és a virágkötészeti kellékeket hazai beszállítóink biztosítják.

Évszakok

Fontos kiemelni, hogy minden évszaknak és ünnepi alkalomnak megvan a maga sajátossága, mind vágott-, és mind cserepes virág kínálatban. Amennyiben más jellegű virágra lenne igény, előzetes egyeztetést követően be tudjuk szerezni.

Apróságok

Egyre gyakrabban egészítjük ki a virág alkotásokat, valamilyen aprósággal vagy kiegészítővel. Teljessé téve a vásárlói igényeket. Legyen szó gourmet édességről, italról, lufikról vagy bármilyen egyedi kérésről.

Alkalomhoz illő

Az alkalomhoz illő apróságokat és kiegészítőket, helyi vállalkozóktól szerezzük be. Így biztosak lehetünk abban, hogy minőségi termékeket kapunk.

Minőség

A közösségi médiának köszönhetően még tovább tudunk nyújtózkodni, hogy a lehető legtöbb embernek okozzunk örömet. A Gyöngyben, a már jól megszokott minőséggel várjuk kedves régi és új vásárlóinkat.

iratkozz fel hírlevelünkre!

Folyamatosan frissülő ajánlatokkal, ötletekkel, tippekkel várunk
minden kedves érdeklődőt!

esküvő

Szolgáltatásaink

Termékeink

Rólunk mondták

írj nekünk!